Házhoz szállítás

A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS KEDVEZMÉNYEI, KÖLTSÉGEI:


MENDE, PUSZTASZENTISTVÁN :
A házhozszállítás díjtalan, illetve fuvardíjat nem számolunk fel! (A minimum vásárlás 1 690 Ft . Az érkezés 30-60 perc, csúcsidőben ennél több lehet!)

SÜLYSÁP, GYÖMRŐ: a házhoz szállítás költsége 290 Ft,(A minimum vásárlás 1690 Ft, 1790 Ft-ot elérő,ill.meghaladó rendelés esetén nem számolunk fel fuvardíjat. Az érkezés 40-60 perc, csúcsidőben ennél több is lehet!)

MAGLÓD: A házhozszállítás díja 490 Ft.(a minimum vásárlás 1990 Ft. 3680 Ft-ot elérő vagy meghaladó rendelés esetén nem számolunk fel fuvardíjat.Érkezés 40-60 perc,csúcsidőben több is lehet!)

TÁPIÓSZECSŐ, KÓKA, ÚRI, PÉTERI TELEPÜLÉSEKRE: a házhozszállítás költsége 590 Ft. 3980 Ft-ot elérő, vagy meghaladó rendelés esetén nem számolunk fel fuvardíjat! (A minimum vásárlás 1990 Ft , érkezés 1 óra,csúcsidőben ennél több lehet!)

PÉCEL, MONOR, ECSER, ÜLLŐ TELEPÜLÉSEKRE ÉS BP XVII. KERÜLET KELETI RÉSZÉRE: a házhozszállítás költsége 590 Ft. (A minimum vásárlás 5970 Ft, 7000 Ft-ot elérő ,vagy meghaladó rendelés esetén fuvardíjat nem számolunk fel! Érkezés 1,5 óra, csúcsidőben ennél több is lehet!)


Amennyiben időre kívánja a megrendelését megkapni, úgy célszerű kb. 2 órával előbb azt munkatársunkkal egyeztetni. Pl: vendégvárás, születésnap, vagy egyéb alkalmak esetén! Az időjárás viszontagságai, vagy egyéb útlezárások korlátozhatják a futár munkáját. Ilyen esetben megértésüket kérjük és köszönjük.

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák! Az étlap a következő étlap megjelenéséig érvényes, a változtatás jogát fenntartjuk ! Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az adataikat, amelyeket szállításra megadtak, nem tároljuk, harmadik személy részére ki nem adjuk!

Legyen a vendégünk!